Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Яку б професію Ви обрали?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Архів за: Грудень 2015

Змагалися юні шахісти

Днями відбувся третій вид спартакіади серед учнів професійно-технічної освіти обласного центру з шахів. Він проходив у Вищому професійному училищі № 25. Участь у змаганнях взяли сім команд юнаків і чотири дівчат.

Продовження

Ярмарок юних волонтерів

Учні та педагоги Вищого професійного училища №25 стали організаторами благодійної акції «Подаруй дитині радість», що була приурочена до дня Святого Миколая.

В училищі був проведений ярмарок, на якому усі бажаючі змогли придбати новорічні іграшки, які власноруч розмалювали учні-волонтери та викладачі художніх професій, а на зібрані кошти  придбали усе необхідне для дитячого будинку.

Продовження

«Вечорниці на Андрія»

З кожним роком сучасна молодь хоче все більше й більше дізнатися про минуле і сучасне свого краю.Учні ВПУ№25, які мешкають у гуртожитку  також вирішили долучитися до  вивчення та збереження українських традицій. 13 грудня одне з великих та улюблених свят — день св. Андрія Первозванного, або, як у народі на­зивають, свято Калити, тому разом з вихователькою гуртожитку Наталією Іванівною Обертюк  вони організували захід.

Продовження

Тиждень правознавства

Цікавий захід проведено у Вищому професійному училищі № 25 м. Хмельницького, в якому взяли участь працівники Головного управління  юстиції, викладачі, майстри виробничого навчання, учні.

У рамках тижня проведено різні за формою і змістом заходи. Зокрема, тематична виставка літератури, нормативно – правових актів в бібліотеці училища «Знай та поважай свої права», а також виставка учнівських малюнків «Що ми знаємо про свої права». Проведено інтерактивну гру «Правовий ринг», конкурс стінгазет, відкритий урок «Торгівля людьми – одна з актуальних проблем сучасної України й усього світу».

Продовження

День відкритих дверей у ВПУ № 25

У престижному навчальному закладі Вищому професійному училищі № 25 м. Хмельницького, яке 28 років поспіль очолює кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Олег Олександрович Гаврилюк, високопрофесійні педагоги, майстри виробничого навчання, допомагають своїм вихованцям опановувати професії на базі дев’яти класів – електромонтерів, діловодів, адміністраторів, касирів (організацій, підприємств, установ), операторів комп’ютерного набору, обліковців бухгалтерських даних, слюсарів з ремонту автомобілів та живописців, а після одинадцятого – фахівців з діловодства та комерційної діяльності (молодших спеціалістів за рівнем акредитації), а також декораторів вітрин, операторів з обробки інформації та програмного забезпечення, які у попиті на ринку праці.

Продовження

Газета училища

Календар

Грудень 2015
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов