Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Яку б професію Ви обрали?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Ярмарок за участю майбутніх підприємців

Днями на базі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму з метою удосконалення організації підготовки фахівців для підприємницької діяльності, вивчення особливостей партнерства на внутрішньому ринку проведено ХІІ Всеукраїнський ярмарок навчально-тренувальних фірм. У заході взяли участь кращі вищі професійно-технічні навчальні заклади та виші першого рівня акредитації, члени Асоціації «Український національний центр навчально-тренувальних фірм «Централь» з Вінницької, Волинської, Донецької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Чернігівської та Черкаської областей та міста Києва.

Хмельниччину на Всеукраїнському ярмарку представляла навчально-тренувальна фірма «Проскурів» вищого професійного училища №25 обласного центру. У навчальному закладі постійно удосконалюється організація підготовки фахівців для підприємницької діяльності, впроваджують інноваційні технології, зміцнюється навчально-матеріальний арсенал. Тому його випускники на ринку праці користуються особливим попитом. Вони достатньо професійно можуть здійснювати комерційну діяльність, працювати операторами комп’ютерного набору, агентами з постачання, декораторами вітрин, діловодами, комерсантами.

На ярмарку у Львові вихованці продемонстрували ґрунтовні знання, досконале володіння практичними навичками обраної професії. З великим інтересом спостерігали його учасники, як хмельничани пропагували вироби ЗАТ «Хмельницької макаронної фабрики» та власні вироби майбутніх фахівців-дизайнерів, живописців та їх наставників, ділилися досвідом роботи тощо.

Родзинкою презентації команди ВПУ№25 став флешмоб, в якому взяли участь учні училища. Завдячуючи вихованцям училища Вадиму Акімову, Андрію Горному, Віктору Музичуку, Насті Іванішиній, Наталі Григор’євій та їхнім наставникам – заступнику директора навчального закладу Олені Загіці, інженерно-педагогічним працівникам Наталії Салабай, Оксані Присяжнюк, Світлані Дячок та іншим навчально-тренувальна фірма «Проскурів» визнана на Всеукраїнському ярмарку однією з кращих. Директора училища Олега Гаврилюка відзначено подякою Асоціації «Український національний центр навчально-тренувальних фірм «Централь», а навчальний заклад нагороджено за активне просування брендів українських товаровиробників та вдалу організаторську рекламну кампанію під час проведення ярмарку грамотою Львівської торгово-промислової палати.

 

Прес-служба ВПУ №25.

Львів-Хмельницький.

На фото: під час ярмарку.

Газета училища

Календар

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов