Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Як би ви оцінили наш сайт?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Намічено орієнтири

Вище професійне училище №25 м.Хмельницького – одне із кращих в регіоні. Своєму успіхові освітяни закладу завдячують і профкому, який є надійним помічником у нелегкій справі виховання підростаючого покоління. Очолює його п’ять років поспіль майстер-вихователь Клик Світлана Едуардівна.

Не так давно в училищі відбулися звітно-виборні профспілкові збори. У звітній доповіді Світлани Едуардівни, у виступах учасників зібрання, зокрема, голови учнівського профкому Наталії Петрівни Пенделюк, члена профспілкового комітету, заступника директора Тетяни Григорівни Мар’янич, директора навчального закладу Олега Олександровича Гаврилюка, голови обкому профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України Михайла Васильовича Сімчука та інших йшлося про те, що тісна співпраця дирекції та профкому сприяє забезпеченню стабільності, ефективній діяльності закладу.

Щорічно тут укладається колективний договір, в якому велику увагу приділено соцзахисту працівників училища. Інженерно-педагогічним працівникам своєчасно та в повних обсягах виплачують не лише зарплату, а й передбачені законодавством доплати, винагороди за сумлінну працю, надають матеріальну допомогу на оздоровлення. Заслухано і звіт ревіз комісії. Разом з тим, учасники зібрання вказали на недоліки та упущення в роботі профкому, намітили орієнтири його діяльності на перспективу.

Обраний новий склад профкому та ревізійної комісії. Головою профкому обрано викладача Оксану Вікторівну Безінську.

 

Валерій МАРЦЕНЮК.

Газета училища

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов