Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Яку б професію Ви обрали?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Архів за: Листопад 2015

Спорт

Змагалися юні тенісисти

На спортивній базі Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького відбувся другий вид спартакіади з настільного тенісу серед учнів професійно – технічних навчальних закладів обласного центру.

Продовження

ПЕКУЧИЙ БІЛЬ МОГО НАРОДУ

Ми не живемо в одному часі, а у трьох його вимірах: у минулому, сьогоденні та майбутньому. Дорога у майбутнє пролягає через минуле, яке треба осмислити та зрозуміти. Зараз країна перебуває в процесі національного та історичного самовизначення, наново осмислює події минулого, особливо ті, що стали фатальними, трагічними віхами її історії. Визнання Голодомору актом геноциду є для України дуже гострим. Отож, озиратися треба, щоб пам’ятати про кожного, кого тогочасний режим змусив гинути страшною смертю, не дав розквітнути новим паросткам життя, аби цей гіркий досвід минулого ніколи не повторився.

Продовження

Аби в гуртожитку жилося добре!

    Переважна більшість учнів, які навчаються у ВПУ №25 м. Хмельницького– іногородні. Без сумніву для багатьох із них учнівський гуртожиток в роки навчання стає не просто місцем проживання, а другою домівкою. Звісно, не менш вагомим чинником, ніж навчально-виховний процес, який зумовлює підготовку висококваліфікованих робітників, виховання розвиненої свідомої особистості громадянина є забезпечення належних соціально-побутових умов проживання, навчання, змістовного відпочинку і дозвілля учнів у гуртожитках. Середовище учнівського гуртожитку, з одного боку, загартовує, дисциплінує характер молодої людини, надає їй можливість набуття життєвого досвіду та навичок самостійного дорослого життя, виховує вміння відповідати за своє життя, здоров’я, вчинки, з іншого, учнівська громада гуртожитку формує в учня колективізм, надає досвід співіснування в колективі, можливість відчуття ролі й значення дружньої підтримки і взаємоповаги між людьми. Все це, безумовно, сприяє успішній соціальній адаптації майбутнього робітника.

Продовження

До дня української писемності та мови

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури  бібліотекарем ВПУ25 Л.І. Романовою та вихователем гуртожитку Н.І. Обертюк був проведений виховний захід до Дня української писемності та мови.

Продовження

Атестація

Відкритий урок з математики – Котоній Наталія Іванівна, викладач математики,  провела 3 листопада. Урок відзначається взаємозв’язком окремих структурних елементів, які оптимально витримані за часом, мають свою мету та зміст і відзначаються логічною завершеністю. Раціонально, вдумливо і дидак­тично грамотно визначена основна мета уроку, вона чітко випливає зі змісту навчального матеріалу, відповідає віковим та інтелектуальним особливостям учнів групи №32 та несе в собі інформацію про кінцевий результат уроку.

Продовження

Газета училища

Календар

Листопад 2015
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов