Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Як би ви оцінили наш сайт?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

За смачні обіди

Оксана Олійник з дитинства мріяла стати кухарем. Мрія збулася, коли поступила до ДНЗ «Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій». В училищі дівчина гарно навчалася, приймала активну участь у громадському житті. А ще так сталося, що їй довелося проходити виробничу практику у Вищому професійному училищі № 25 м. Хмельницького. Саме під час якої вона показала премудрості своєї професійної майстерності, ділові якості, організаторські здібності, практичні навички на робочому місці.

Тому, коли постало питання декілька років тому про призначення кухаря їдальні у цьому ж навчальному закладі, інших думок не було – тільки рекомендувати Оксану Григорівну. І вона довір’я адміністрації виправдала. Інженерно-педагогічні працівники, учні завдячують кухарю за смачні обіди, які вона готує для них, а також за пироги з капустою, горохом, яблуками та повидлом тощо, якими вони дуже смакують.

Учні: Віктор Мізерний, Глеб Чайковський, В’ячеслав Тхоржевський, Юрій Ващук, Олексій Кибалка, Андрій Кобильник, Сергій Лянськорунський просять через засоби масової інформації подякувати Оксані Григорівні за сумлінну працю, за турботу про учнів та їх наставників, яких вона частує смачними обідами і побажати успіхів в її подальшій роботі. Гарно відгукуються про Оксану Григорівні і старший майстер навчального закладу Любов Василівна Пархомюк та інші інженерно-педагогічні працівники. А ще О.Г.Олійник підвищує свій професійний рівень – завершує навчання у торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету.

Прес-служба ВПУ № 25

Газета училища

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов