Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Яку б професію Ви обрали?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

«СНІД! СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО!»

(З конкурсних перегонів)

На виконання «Національної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-13 роки» з 11-го по 21-е листопада 2011 року у Вищому професійному училищі № 25 проведено 1-й етап обласного заочного творчого конкурсу «СНІД! Стосується кожного!», організованого управлінням освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді.

Конкурс має на меті: привернення уваги громадськості та сприяння зміні суспільної свідомості щодо проблеми ВІЛ/СНІДу; формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, їхніх рідних і близьких; сприяння підвищенню рівня особистої відповідальності у відповідь на епідемію; сприяння пропаганді здорового способу життя; залучення учнів до усвідомлення і систематичної участі у вирішенні важливих питань життя групи та професійно-технічного навчального закладу; створення можливостей для самореалізації учнів у конкретних справах.

Перший етап конкурсу проводився на рівні навчального закладу у двох номінаціях: «Кращий твір, краща стаття» та «Краща фотографія, кращий плакат».
У номінації «Кращий твір, краща стаття» взяли участь учні 3-го курсу – учасники минулорічного пілотного тренінгового впровадження навчальної програми зі здорового способу життя та профілактики ВІЛ/СНІД у рамках реалізації проекту Німецького товариства технічного співробітництва (GTZ) «Профілактика ВІЛСНІД у Східній Європі».
Перше місце в номінації «Кращий твір, краща стаття» посіла творча робота «Зменшення стигми та дискримінації, формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ» учениці групи №33 Іванни Тринадцятко. Призерами стали: Юлія Гусарець (група №33) з творчою роботою «Добровільне тестування на ВІЛ – невід’ємна складова профілактики поширення ВІЛ»; Дарія Рудник (група №37), яка підняла проблеми людей, котрі живуть з ВІЛ; Мирослава Побережна (група №37), яка змагалася з тими, хто розмірковував на тему:«Зменшення стигми та дискримінації, формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ».
У номінації «Краща фотографія, кращий плакат» перемогла спільна творча робота учениць 11 групи Аліни Скубеник та Лізи Юрчук – плакат на тему: «СНІД! Стосується кожного!».
Переможці 1-го етапу обласного заочного творчого конкурсу «СНІД! Стосується кожного!» Іванна Тринадцятко, Аліна Скубеник та Ліза Юрчук у грудні 2011 року візьмуть участь у 2-му етапі конкурсу.
Зичимо успіхів і гарних результатів нашим учням – учасникам обласного заочного творчого конкурсу «СНІД! Стосується кожного!»

                    Матеріал підготували:

Варцаба В.І., заступник директора з ВР і СЗ ВПУ №25;

Дунець Л.М., практичний психолог ВПУ №25

Газета училища

Календар

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов