Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Як би ви оцінили наш сайт?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Архів за: Вересень 2014

Задля здорового способу життя

Велика увага у Вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького приділяється навчанню та громадській роботі майбутніх робітників та спеціалістів, які користуються попитом на сучасному ринку праці. Дбають тут і про здоровий спосіб життя своїх вихованців. Свідченням цього є проведення гарних заходів до Дня здоров’я. Постійно на базі училища проходять спортивні змагання з футболу, волейболу, тенісу, шахів. Юні спортсмени є неодноразовими переможцями міських та Всеукраїнських спартакіад.

Продовження

Продовжили навчання

Цьогоріч 28 електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування ВПУ №25 м.Хмельницкого поповнили робітничу родину. Двадцять п’ять з них вирішили продовжити навчання у вищих навчальних закладах.

 

Продовження

Вшанували ветеранів училища

Багато років вони віддали роботі з підготовки майбутньої робітничої зміни та спеціалістів у закладах профтехосвіти Хмельницького. Нині продовжують працювати у ВПУ №25 м.Хмельницького, де сіють у серцях своїх вихованців розумне, вічне, добре.

Продовження

Підтримали ініціативу і прикрасили бібліотеку

Чимало заходів проходить у ВПУ №25 м.Хмельницького в рамках відзначення 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря, патріота України Тараса Шевченка. Так, нещодавно з ініціативи бібліотекаря училища Людмили Іонівни Романової приміщення бібліотеки оформили яскравими рушниками з подільським орнаментом.

Продовження

У новий навчальний – з новою професією

Понад 600 юнаків та дівчат – майбутніх електромонтерів, слюсарів з ремонту автомобілів, діловодів, операторів комп’ютерного набору, живописців, фахівців з діловодства та комерційної діяльності переступили поріг нового навчального року у вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького.

Продовження

Газета училища

Календар

Вересень 2014
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов