Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Яку б професію Ви обрали?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Архів за: Травень 2014

Підбито підсумки олімпіад

Нещодавно департаментом освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації підбито підсумки обласних олімпіад з предметів загальноосвітньої підготовки серед  учнів професійно-технічних навчальних закладів області.

Зокрема, з математики, хімії, фізики, іноземної мови, правознавства тощо. Підсумки свідчать, що окремі учасники олімпіад виявили глибокі й міцні знання, уміння  та практичні навички, що є результатом сумлінної праці учнів і їх педагогів.

Продовження

Краща учнівська газета

З метою розвитку молодіжної преси, виявлення журналістських талантів та здобуття навичок у галузі журналістики проводився конкурс молодіжних газет «Нова преса» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області. Організатор заходу – Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді.

Продовження

Інформаційні технології у навчальному процесі

У ВПУ №25 м. Хмельницького велика увага приділяється впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес.

Днями на педагогічній раді розглядалось дане питання. Зокрема, змінено колективну тему, над якою працювали педагоги. Нині вони будуть працювати над системним підходом до творення навчального середовища з використанням ІКТ та інноваційних технологій. З цього приводу намічено план заходів до 2017 року.

Продовження

Вітали ветеранів війни

Напередодні Дня Перемоги – священного свята народної мужності та звитяги у Вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни.

На зустріч з учнями та педагогами навчального закладу завітали – учасник Великої Вітчизняної війни колишня медсестра шпиталю, ветеран праці та училища Ганна Петрівна Цвєткова та дитина війни, ветеран праці Ріта Анатоліївна Палюта з Хмельницького геріатричного пансіонату. Продовження

Тиждень охорони праці

Нещодавно у вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького проходив тиждень охорони праці (у рамках Всесвітнього дня охорони праці). Був створений оргкомітет і намічені різні заходи. Зокрема, були проведені виховні години з теми «Безпечна праця – право кожної людини» та конкурс дитячого малюнка «Охорона праці та промислова безпека», організована виставка засобів захисту у кабінеті охорони праці, визначені кращі навчально-виробнича майстерня, лабораторія та кабінет спецдисциплін.

Продовження

Газета училища

Календар

Травень 2014
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов