Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

QR код

Галерея

5.1

Опитування

Як би ви оцінили наш сайт?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...

Архів за: 07.11.2012

ВІТАЄМО

Вітаємо новообране керівництво Республіки — президента Владислава Сторожука і членів парламенту. Щиро бажаємо їм успіхів у громадській роботі, втілення завдань і пропозицій, висловлених на п’ятій звітно-виборній учнівській конференції та загальноучилищному референдумі. Будьте завжди активними, проявляйте більше ініціативи в захисті прав та інтересів учнів. Хай ваша наполегливість, відповідальна праця будуть прикладом для всіх учнів-республіканців училища!

Продовження

Справжній лідер підтримує чи наполягає?

– на таке та інші, не менш складні, питання відповідали на передвиборних дебатах кандидати у президенти.

Одним із основних завдань організації діяльності республіканців є формування в учнів почуття відповідальності, свідомого ставлення до проблем училищного життя. Під час підготовки до виборів керівництво самоврядування училища хотіло звернути більше уваги на вміння претендентів впевнено керувати підлеглими. Було вирішено (до речі, вперше) після представлення програм претендентів провести справжні передвиборні дебати.

Продовження

Учнівський актив – діє

Учнівське самоврядування ВПУ №25 визнане одним з найкращих на обласному конкурсі. Днями тут відбулася V звітно-виборча конференція Учнівської Республіки. У звітній доповіді її президента Оксани Шатковської та у виступах учасників йшлося про роботу, проведену учнями-республіканцями. Зокрема, парламентарії беруть активну участь у волонтерському русі, надають посильну допомогу ветеранам війни і праці. До визначних дат в навчальному закладі проходять конкурси, вечори, виховні години… За ініціативи учнівського самоврядування в училищі був проведений тенісний турнір «Нескорена молодість», присвячений пам’яті учасників Проскурівського підпілля. А учнівська газета «25 ПЛЮС» стала однією з кращих в Україні. Про це говорила у своєму виступі її редактор Анна Трембач.

Продовження

Газета училища

Календар

Листопад 2012
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Архів новин

Статистика сайту

Анализ веб сайтов